Home
VIII. NESTEA Strandvízilabda Bajnokság, szuperdöntő - Eger PDF Nyomtatás E-mail
Hírek - Felnőtt
2007. augusztus 22. szerda, 01:00

Nagy érdeklődés mellett zajlottak le a 8. NESTEA Strandvízilabda döntőjének mérkőzései az Egri Termál és Élményfürdőben.

Ezúttal az időjárásra sem lehetett panasz: kánikula, verőfényes napsütés, azaz a körülményekre egy rossz szavunk sem lehetett, minden adott volt tehát a színvonalas döntőhöz. Ehhez jöttek még rendkívül fontos kellékként a szép lányok, hűsítő italok - kinek a sör, kinek a jeges tea – amelyek még élvezetesebbé tették ezt a vasárnapot a vízilabda kedvelői számára.

A küzdelmek délelőtt 11-kor kezdődtek, és akik kilátogattak – jó sokan voltak – azoknak nem kellett csalódniuk, hiszen ahogy a döntő közelébe kerültünk, úgy lettek egyre jobbak és izgalmasabbak a mérkőzések. És pörgött egyre gyorsabban az alkalmi műsorközlő nyelve is.

Kifejezetten jó ötlet volt a büntetődobások rendezése az egyes mérkőzések között, ahol bárki próbára tehette magát „igazi” kapusok ellen. Jelentkezőkben természetesen nem volt hiány, kollégáimmal mi is megtapasztalhattuk azt, hogy milyen érzés négy méterről a hálóba találni, avagy mellé / fölé… Elég volt csak egyszer behajítani a labdát a ketrecbe és máris hűsítő tea volt a jó kísérlet jutalma, egyszóval megérte!

A jó egyensúlyérzékkel bírók pedig a „vízenjáró” képességüket mutathatták meg a publikumnak a medencében felállított gumiszigeteken elugrálva a célszigetig. Mit ne mondjak, nem tűnt valami egyszerűnek már ránézésre sem, elevickélni azokon a mozgó szigeteken…

A szuperdöntő végeztével – amely tényleg kiérdemelte ezt a jelzőt! – a szervezők közönségi használatra bocsátották az öt vízilabdát, így akinek kedve támadt a medencében pólózni egyet, az már ugorhatott is a vízbe. Na ekkor értettük meg igazán, hogy milyen kemény és embert próbáló sport ez a vízilabda. És akkor a víz alá nyomásokból még nem is kaptunk ízelítőt…

A legvégén pedig 100 %-os engedményű végkiárusítást tartottak a promóciós termékek pultjánál, így aki gyors volt az még mindenből vihetett haza egyet: sapkát, napellenzőt, törülközőt, nyakbaakasztót.

Egy szó, mint száz: aki itt volt az nagyon jól szórakozott, aki pedig valami miatt kihagyta, az jövő nyáron ne tegye!

Mi ott leszünk!

Petiesto

Share
Comments
Search
Only registered users can write comments!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés